Ny återhämtad

kaisvvDet är så här att jag har blivit ny-återhämtad: och förklaringen från början är en ny medicin mot de biverkningar som jag får av anti-psykotisk medicin, typ skakningar. Det är ett välkänt fenomen att anti-psykotisk medicin också tar bort  initiativförmågan, hos individen som äter den – och så har det varit även för mig.

Men som sagt, räddningen har kommit ifrån en biverkningsmedicin, bara sådär hux flux. Min läkare som ordinerade visste inte heller om denna lilla positiva bieffekt.   Det är som natt och dag. Allt hushållsarbete, som varit så betungande psykiskt, går nu som på räls. Jag är förvånad över mig själv. Det måste ha något med Dopamin att göra. Därför kom jag också på tanken att skriva till Läkemedelsverket, och bett dem göra pilotstudie på mig. Kanske kan detta hjälpa många andra i samma situation är min förhoppning.

På återseende

/Khai Chau


2 kommentarer on “Ny återhämtad”

  1. Grattis Kai, kul helt enkelt, själv har jag hjälp på grund av andra skäl när det gäller Hemtjänst för initiativförmåga saknas inte då de svåra psykosskoven jag haft de senaste 5 åren har skadat och förvärrat min cp-skada och pilotstudien du föreslår bör göras gentemot kontrollgrupp, men annars ingen dum idé, bra initiativ!

  2. Hannes Q skriver:

    Väldigt positivt att din biverkningsmedicin har fått den effekten, Khai, och jag hoppas att den håller i sig även i fortsättningen.


Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s