Om Oss

SolrosRSMHbloggen drivs av Riksförbundet för Social och Mental Hälsa. Här kan du läsa aktuella inlägg med fokus på social och psykisk hälsa. Bloggen är en brukarblogg, vilket innebär att alla som skriver här har erfarenhet av psykisk ohälsa. Antingen för egen del eller som närstående.

Alla skribenter förväntas dela RSMHs grundläggande värderingar och etiska normer (se sid 19) men är utifrån det fria att framföra sina egna tankar och åsikter. Bloggtexterna ska hålla god ton och får inte innehålla reklam eller propaganda.


5 kommentarer on “Om Oss”

 1. Kåre Andersson skriver:

  Hej

  Det är roligt att se att RSMH finns både på facebook och som blogg numera.
  Jag är aktiv i Mölndals RSMH-förening. Vi har många trevliga aktiviteter, t.ex.
  en sångkör (RSMH-kören) som har varit verksam sedan hösten 2005.
  Vår lokalförening samarbetar med andra inom distriktet västra götaland.
  För att hitta till vår hemsida, gå till: www123minsida.se/rsmhlyckan

  MVH Kåre Andersson

 2. Hur bryter man sig ur sin isolering? Har setat i tio år nu och det måste ske något, psy-folket ser ut som fågelholkar när jag btalar om återhämtning och behov av ett normaliserande sammanhang-samhället ska ju utbildas,de får väl släppa in oss…Jag är hemskt trött och läkarna byts och jag får bara tala med en sekreterare som instruerar doc om att jag ska ha recept-pling-ny doc och tre träffade jag inte ens….det här RSMH..vad är det?…era sidor ser gamla ut och man undrar om det skett något de senaste 5 åren..

  hej

  idiotjim (mitt namn på dutub där jag har 560+ egna låtar med videos-mest strunt men några glimrar…:)

  • rsmhbloggen skriver:

   Hej Jim,
   vad tråkigt att du inte fått respons på dina tankar om återhämtning hos vården. Om du bor i en kommun där RSMH finns kan du ta kontakt med den lokala RSMH föreningen, om du inte redan har kontakt med dem. Du hittar kontaktuppgifter på hemsidan. Ett sätt som vi har förnyat oss är att finnas mer på nätet och det är ju denna blogg ett uttryck för. I övrigt kämpar vi på med de knappa resurser som vi har. Med vänliga hälsningar /Jimmie Trevett

 3. Mindre Stötande skriver:

  Hej.

  Jag undrar hur RSMH ställer sig till företaget Samhall och den ökade psykiska ohälsan som finns där och som bara verkar blir mer och mer?


Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s