Vila i sig själv

kaisvvFöre detta patienter kan många gånger uppleva pressen från omgivningen/sig själv, att de ska bli fortare friska. Naturligtvis ska man sträva mot att bli bra igen, men det får inte bli någon hetsjakt.

Allt annat är redan så tempo-betonat i dagens samhälle. Det gäller att inte driva upp ekorrhjulet ännu mer. Om man springer för fort, så är risken också större att man snubblar. Vilan i sig är många gånger kanske mer helande, än
strävan efter att bli fort frisk. Precis som att man ska ta rast emellanåt, när man åker väldigt långt med bil.

Och det har också med tålamod att göra. Kanske har själva medicineringen en negativ effekt i form av rastlöshet, både fysiskt och psykiskt, att man blir otålig osv. Då gäller det att träna upp en medvetenhet om detta, speciellt.

/Khai ChauKommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s