Telepati

Henrik LarssonJag är av den tron att vi alla befinner oss i ett hav av varandras känslor på ett eller annat sätt. Vi påverkar varandra bortom tid och rum, medvetet eller omedvetet. ”Telepatisk” är ett ord som snurrat i mitt huvud en längre tid. ”Patisk” blir direkt översatt ”med förmåga att känna” har en före detta präst sagt till mig. ”Tele” är vi ju alla bekanta med. 
Jag tror att det finns två typer av kommunikation. En icke-telepatisk, där man uttrycker sig i ord, text eller gest. Mottagaren hör eller ser och tolkar  budskapet utifrån sina egna referenser och bildar sig en uppfattning av vad den första vill kommunicera. Fram och tillbaka tolkar man varandras ord. Den telepatiska kommunikationen kan vara att man känner på sig hur någon annan känner, även om han eller hon inte är närvarande rent fysiskt.

/Henrik Larsson


One Comment on “Telepati”

  1. Inger Eriksson skriver:

    Hej Jag tror inte jag vet att det händer det som du skriver att jag plötsligt är arg ledsen eller glad utan synbar orsak ibland otrevligt men ochså glädjefullt. Inger pusselgumman Eriksson


Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s