En strike är alltid en strike

kaisvvRak, öppen, ärlig kommunikation var ett koncept jag tidigt uppsnappade när jag gick med i RSMH. Mot paranoida benägenheter, är det här det enda som gäller. Vi mår väldigt dåligt av att bli utsatta för dubbla budskap, gliringar, menande gester/ord mm som kan tolkas på flera sätt. I värsta fall, kan vi inte stå emot dem och det slår knut i vår egen hjärna.

Det känns så befriande att prata med någon, som verkligen menar vad han/hon säger, utan att ha en massa bisyften. Samma befriande, klara känsla kan jag också få, t ex när jag utövar min idrott. Bowling; så konkreta ting som bowlingklot och tio stycken käglor, kan vara så mycket mer än det ser ut att vara. Och jag behöver aldrig tvivla!
En strike är alltid en strike!
/Khai ChauKommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s