Paulina Tarabczynska

Jag sitter i styrelsen i RUS. Har varit engagerat inom RUS i snart 4 år. Men det är de senaste 2 åren som jag har börjat engagera mig riktigt mycket. RUS är en ungdomsförening inom RSMH. Där alla upp till 30 år är välkomna.

Jag tänker blogga om hur det är att vara ung och ha psykisk ohälsa i samhället. Hur detta påverkar mig och mitt liv. Men jag tänkte även hålla er lite uppdaterad om vad som händer inom RUS.

Jag pluggar just nu på Södra Vätterbygdens Folkhögskola Allmän linje E för psykisk ohälsa. Här trivs jag som fisken i vatten måste jag erkänna.

Det har varit en tuff resa genom livet och jag har fått klättra i många berg och åkt utför många dalar. Jag är en mycket estetiskt lagd person. Mina intressen är att skriva måla, sjunga och fotografera. Detta varierar lite och är det konstnärligt relaterat så har jag provat det. Så en och annan dikt kan dyka upp här med.

Mina framtidsplaner är att få åka runt i Sverige och prata om psykisk ohälsa.

Jag är mycket motiverad och vill jobba så hårt jag bara kan med att bidra till att få bort denna eländiga tabustämpel som präglar den psykiska ohälsans värld. Tillsammans är vi starkare!

Tillsammans kan vi åstadkomma allt. Jag ser ljust på framtiden men tycker samtidigt att vi har en lång väg att gå.

/Paulina Tarabczynska


One Comment on “Paulina Tarabczynska”

  1. Hej!
    Har RUS någon verksamhet i stockholmsområdet? RUS:s hemsida verkar vara uppdaterad senast för mer än ett år sedan om en tittar under ”Aktuellt”, och jag hittar ingen facebooksida eller -grupp.

    Mvh,
    Elisabeth


Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s