Öppenhet

Det är jobbigt att behöva gå omkring och bära på hemligheter. Det känns befriande  när man kan prata öppet om det mesta, om det som man känner för att prata om. Tyvärr har man inte kunnat prata lika öppet om psykiska som kroppsliga sjukdomar. Återigen, här har intresseföreningarna en viktig funktion att fylla. På föreningen får man vara den man är.

/Khai Chau


One Comment on “Öppenhet”

  1. Inger Eriksson skriver:

    Hej Visst är det jobbigt med hemligheter har hålligt min PTSD (Post Traumatic Stress Disorder) hemlig i många år på grund av människor attityder, det ger det en bitter smak du har väl aldrig varit psykisk handicapad.Nu föreläser jag är attitydammbassadör och konstnär har en egen hemsida och skrivit en bok och är inte hemlig längre. Det tog mig ungefär femton år att bearbeta min barndom och hitta ett eget jag som jag är mycket stolt över men visst ärren finns där. Det viktigaste som jag ser det idag är öppenhet att vi föreläser hjälper och stötar varandra när det blåser för hårda vindar i tidningar radio och tv,skriver insändare.
    Skriver ett stort HURRA för RSMH som finns och alla underbara människor som finns där och som jag har fått mycke hjälp av


Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s