Jimmie Trevett

Hej, det är jag som är Jimmie Trevett och är en av dom som skriver på RSMHbloggen.  Sedan i maj 20ll är jag ny förbundsordförande i Riksförbundet för Social och Mental Hälsa, RSMH.

Jag har varit medlem och aktiv i RSMH i mer än 20 år och har egen erfarenhet av psykos. Efter en tid som medlem i RSMH Lund började jag arbeta i föreningens träfflokal och arbetade då även utåtriktat med attityder och opinionsbildning. På måndagskvällarna är jag med och sänder närradioprogrammet Radio Galen.

Jag kommer regelbundet blogga om psykisk hälsa, återhämtning, personligt ombud, tvångsfrågor, fattigdom, möjligheten till arbete och andra aktuella frågor som berör mig och andra medlemmar i RSMH.

Vi hörs.

/Jimmie Trevett

Förbundsordförande, RSMH


3 kommentarer on “Jimmie Trevett”

 1. cjerstrom skriver:

  Bra att detta kommer igång. Alla varianter att höras måste tas till vara. Snyggt

  //Christer Jerström

 2. tomgerikssonxxx skriver:

  Hej Jimmie. Jag har varit med i RSMH tidigare och tänker gå med igen nästa år. En sak som jag tycker är särskilt viktig att ta upp i föreningen just nu är att psykvården i stor utsträckning har överförts till riskkapitalstyrda storföretag som Carema och Aleris. Jag är inte själv patient på en sådan institution men jag känner några som är det. Av det jag har hört verkar det råda liknande skandalösa förhållanden i denna skattefinansierade privata psykvård som i den nu så debatterade äldrevården. Vi borde ta upp detta inom RSMH och försöka göra något åt det.

  • rsmhbloggen skriver:

   Hej!
   Du är välkommen tillbaka som medlem. Vi behöver bli fler om vi ska kunna påverka. Jag håller med dig om att det som kommit fram om äldreomsorgen är anmärkningsvärt och hemskt för dom som drabbats. Inom RSMH har vi all anledning att följa utvecklingen noggrant.
   / Jimmie Trevett


Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s