Olle Hammarberg

olle storHej, jag heter Olle Hammarberg och sitter i RSMH:s förbundsstyrelse. Jag har varit medlem i RSMH på Gotland bortåt 30 år. Jag har bland annat skrivit några böcker om min trassliga uppväxt till exempel: ”En liten parvel påväg mot helvetet”. I övrigt tycker jag om att vandra i naturen och finna glädje.


One Comment on “Olle Hammarberg”

  1. Tony Thille skriver:

    Hej min vän .
    stå på dig har adhd,ptsd samt kronisk depression har flutit i moment 22 hela mitt liv 2008 sprack det har missbrukat Benzo, alkohol mm. i hela mitt vuxna liv 2013 fick jag min diagnos samt mediciner ,har blivit inbjuden att ingå i RIM projectet i uppsala län sä stå på dig ,kämpa vidare och stor kompiskram.


Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s