Almedalen fylldes med RSMH-ballonger

RSMHs_J_Trevett_o NSPHs_K_Brostrom_torgmoteNu är jag på plats i Visby på årets Almedalsvecka. Här är myllrar det som vanligt av folk och igår var det många av framför allt de yngre besökarna som hade en RSMH-ballong i handen med texten Bryt ensamheten. RSMH hade plats i HSOs tält under eftermiddagen och där blåste Barbro Ronsten från RSMH Gotland och jag ballonger för fullt så att alla de köande besökarna kunde få sin. Det var härligt att se hur RSMHs budskap snabbt spred sig ballongvägen i hela Almedalen.

Idag kommer jag att medverka i två seminarier. Det ena arrangeras av Psykologförbundet och handlar om psykologisk behandling. Det andra seminariet som arrangeras av Hjärnkoll har temat attityder och diskriminering gentemot personer med psykisk ohälsa. Jag kommer att skriva mer om dessa här på bloggen.

/Jimmie Trevett
Förbundsordförande, RSMH

SANYO DIGITAL CAMERA


One Comment on “Almedalen fylldes med RSMH-ballonger”

  1. Per-Ola Larsson skriver:

    Utmärkt tema för RSMH: Bryt ensamheten! Ensamhet är nog den värsta fienden mot psykisk hälsa. Därför är det så viktigt med lokaler där man kan träffas. Tendensen i Stockholm att stänga sådana lokaler leder till många onödiga sjukhusbesök. Lycka till i Visby att göra BRYT ENSAMHETEN till ett handlingsprogram!


Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s