Vi vill vara självständiga

Jag har nog haft lite tur i oturen, så att säga. Tur med att träffa rätt människor, hamna på rätt plats, fatta kloka beslut osv.
Det är väldigt svårt att styra sitt liv enbart på egen hand, som psykiskt funtionshindrad. Det mesta verkar mot en, istället för att hjälpa en. Men det finns små, små ljusglimtar, små, små änglar, även om de är väldigt få, som förmår en att tro att man kan komma hur lång som helst!

Det behövs egentligen en väldigt liten insats, bara den känns rätt/positiv, så kan människor med psykisk ohälsa bli självgående också – det gäller bara att hitta insatsen! För, vi vill vara självständiga, som alla andra, även om det ser ut som om vi är väldigt flata, vilket är en grov misstolkning.

Khai Chau


One Comment on “Vi vill vara självständiga”

  1. Gott! Du gör skillnad till det bättre!!
    /Marcus


Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s