Lär känna dig själv

På sommaren brukar jag ta mig ut till travbanan, som ligger en bit utanför stan. Jag har upptäckt att det är någonting därute, som får mig att må bra, att känna mig fri. Kanske är det den fria luften, folkmassan, levande hästar och levande natur.

Lär dig att bli medveten om, vilka situationer/personer, som kan få dig att må bra/dåligt! På detta sätt har jag lärt mig att lite styra min vardag. Jag kan öka lite mer av det som är bra och samtidigt minska på det som är dåligt. Det är det som psykisk hälsa handlar om! Det är tillräckligt förlamande att inte kunna må bra i själen – det kostar energi och tid.

/Khai ChauKommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s