God Jul

Hej alla läsareIdag är det Lucia-dagen…hoppas Ni alla har haft det trevligt med Lucia-tåg, glögg, pepparkakor och sådant!
Sedan kommer även Julen. Så här strax inför jul är känslorna blandade.  Jag ser både framemot julen, den speciella stämningen, julklapparna, den vita snön – samtidigt som jag vet att det också innebär en stor stress, för många! Alltför stor! Sedan har vi en hel del människor som tyvärr blir tvingad till icke självvald ensamhet, kanske till och med på självaste Julafton…och dessa människor får vi inte glömma bort!

Vill därför härmed önska Er alla en Fridfull jul. Framför allt en jul som Ni själva är nöjda med, utan att behöva känna en massa krav och stress eller besvikelse! Det är trots allt en fin tradition, kring julen, låt oss göra det till massor med trevliga minnen, som vi tar med oss till nästa år – och framför allt, låt oss känna Frid!En God och fridfull Jul till alla

Khai ChauKommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s