Min sommar

I skrivande stund, är det högsommar ute. Dock så är sommaren väldigt speciell i år, på grund av corona, som alla förstår.

Jag brukar faktiskt uppleva en svacka i måendet, just sommartid – av flera olika anledningar: värmen, ständigt ljus o höga sociala krav…

Kan även känna mig extra uttittad, när jag går på stan.
Men, det blir bättre och bättre, som man säger – i år, har jag skaffat mig solglasögon, och bakom dessa kan jag känna mig trygg! Och sedan när hösten/vintern kommer, och det blir mycket mörkare, då blir jag garanterat trygg, just därför att det är omöjligt att titta ut någon.

Min tradition att åka till Almedalsveckan (med RSMH ibland), har också fått stryka på foten, vilket är mycket beklagligt. Corona har verkligen vänt upp och ner på allt – och inte lär det bli som förr heller. Men livet måste gå vidare!

En sak till som hänt häromdagen: Text-tv har återigen satt ordet ”Psyksjuk”, i en rubrik, som syftar till att få en att känna sig både som psykiskt sjuk och mördare, vilket är långt ifrån verkligheten. Jag lyfte på luren och ringde upp text-tv, där jag fick ett dåligt bemötande, vartefter personen ville avbryta samtalet, med en ursäkt om att hen måste återgå till arbetet. Väldigt oprofessionellt!

Så, jag letade upp mailadressen och framförde mina åsikter den vägen istället.

Egentligen, förstår jag dock, att text-tv inte förstår vilken skada som rubriken gör mot oss som redan ligger…man vill nog bara skapa sensation!

Tack för ordet
Trevlig sommar

/Khai ChauKommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s