En vanlig dag

Jag vill börja med att berätta hur en vanlig dag ser ut för mig och kanske för andra i min situation. Det är roligare att vakna upp till en vardag än till en helgdag. Jag ser fram emot dagstidningen i brevlådan och sedan den dagliga posten. En dusch och sen ut på stan. Att gå på biblioteket är ett av flera nöjen, som är gratis. På RSMH:s lokal är man alltid välkommen. Här fikar man, äter mat vissa dagar i veckan, pratar med andra medlemmar och så vidare. På kvällarna brukar jag hänga på bowlinghallen, det vill säga när säsongen är igång, det är alltid någon som håller på att tränar. En annan sak är att jag av princip vägrar att ha en TV i min lägenhet. Jag tror att man lätt fastnar framför burken, istället för att hålla på med något kreativt. Istället brottas jag med tristessen så gott som varje dag och större del av dygnet.

/Khai ChauKommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s